La Xina A.R.T.

La Xina A.R.T. (associació per la recerca de l’art i el pensament contemporani) fomenta la investigació de l’art experimental i independent, sempre des del punt de vista de la praxis artística contemporània. Col·labora amb entitats i col·lectius diversos en projectes artístics i educatius dirigits a la creació de nous públics.  Des de la seva fundació compta amb una programació anual estable. Disposa d’un espai expositiu obert al públic. Promou la difusió de l’obra d’artistes del país en altres espais i indrets i a la vegada ofereix al públic de Barcelona la possibilitat de conèixer els treballs d’artistes d’altres països. És membre cofundador de KANIBAL’HOPOX (Associació europea d’espais de producció).

Adreça: Carrer Hort de la Bomba 6, Baixos 1a, 08001 Barcelona
Telèfon: (34) 93 301 67 03
Email: info@laxinaart.org
Web: http://www.laxinaart.org


Que és Xarxaprod?

Xarxaprod  - Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya- és una associació que aglutina centres de producció i creació tant públics com privats al servei de la producció cultural contemporània.
Creada l’any 2006, l’objectiu principal de Xarxaprod és compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadors/es i fomentar la seva relació amb la societat.

logo

Amb el suport de:
logo