CONVOCATÒRIES  2020

img

CONVOCATÒRIA PER A RESIDÈNCIA D'ARTISTES AL TPK
img

Al TPK obrim una convocatòria per acollir artistes en residència per un període de 2 anys a partir dels primers mesos de l’any 2020. 
Es posarà a disposició un mínim de 2 tallers, de 10 m2 (50 €/mes) o de 16 m2 (80 €/mes) integrats dintre de l’espai del TPK i amb els serveis bàsics inclosos.
A les bases hi trobareu la resta d’informació i condicions. 


 
Fins el 7 de gener de 2020

+info

ETI (EXPERIMENTAR UNA TRANSFORMACIÓ INSTITUCIONAL) - IDENSITAT ID + LA ESCOCESA
img

ETI Barcelona és un projecte d'Idensitat en cooperació amb La Escocesa que proposa un procés col·laboratiu entre artistes i no artistes per imaginar un nou espai de relació institucional. Mitjançant l'eix temàtic "crear una nova institució", es proposa generar un espai de transició, sensible a la interacció entre pràctiques socials i creatives, on és possible repensar altres llocs per a la cultura des de les noves complexitats socials i la diversitat de públics. ETI (Experimenter uneix Transformation Institutional) és un projecte europeu entre École Nationale d'Art (ENDA) - París, Idensitat - Barcelona, Fondation Bottari Lattes - Torí i Minitremu - Targu-Mures co-finançat per co-finançat per Creative Europe. ETI Barcelona forma part d'ell.

Fins el 20 de gener. 

+info

CONVOCATÒRIA OBERTA PER SOL·LICITAR UN TALLER D'ESTADA LLARGA (FINS A 2 ANYS) A HANGAR
img

Oberta la convocatòria per sol·licitar un taller d’estada llarga (24 mesos). Des d’ara i fins al 26 de gener del 2020 a les 24 h, s’obre el termini de presentació de sol·licituds.

 
 
Tallers disponibles: 6.
Durada de la residència: des de maig del 2020 fins a l’abril del 2022.
Resultat de la selecció: a mitjans de febrer de 2020.
Lloguer taller: 130,26 €/mes (IVA inclòs).
Fiança: 2 mensualitats a retornar al final de l’estada.
 

SOUNDS OF OUR CITIES - IDENSITAT ID
img

City of Roeselare + Idensitat +  Dear Hunter + Aalborg Universitet  / 2019 - 2021

 
L’activitat artística central del projecte és el desenvolupament de dues exposicions d’art sonor que s’incorporaran a llocs específics dels entorns urbans de Roeselare, Bèlgica i Barcelona,Espanya. Cada exposició constarà de deu peces sonores, una de cadascun dels deu artistes escollits en una convocatòria oberta europea. Prèviament a la producció de les exposicions, el col·lectiu Dear Hunter, realitzarà mapes socials de cadascuna de les àrees seleccionades, alhora que tindrà lloc una residència col·lectiva per a tots els artistes i comissaris. Els resultats finals de cada procés de mapeig es lliuraran als artistes i es posaran de manifest els punts que comparteixen les dues localitats.

Fins el 31 de gener.

+info

CONVOCATÒRIA DE SELECCIÓ DE PROJECTES PER LA 9a MOSTRA D'ART URBÀ
img

Convocatòria de selecció de projectes per la 9a Mostra d’Art Urbà

Aquestes bases tenen com a objectiu regular la selecció dels projectes de creació contemporània que formaran part de la 9a Mostra d’Art Urbà de Roca Umbert (MAU), que es portarà a terme el dissabte 16 de maig de 2020. En aquesta edició l’eix temàtic de la mostra se centrarà en el concepte de mecanització.
 
Termini: S’acceptaran els projectes -que hauran d’incloure el dossier amb la informació requerida a l’apartat 8 d’aquestes bases- presentats entre  el 17 de desembre de 2019 i el 31 de gener de 2020 a les 14h.

+info

OPEN CALL BIOFRICTION - HANGAR
img

Biofriction és un projecte d’Europa Creativa liderat per Hangar en col·laboració amb Bioart Society, Cultivamos Cultura i l’Institut Kersnikova compromès amb el suport a les pràctiques de Bioart i Biohacking. El títol fa referència a la combinació de biologia, biotecnologia, ficció i arts com a superfícies de fricció, amb especial atenció al potencial emancipador de la biotecnologia a través d’interfícies en el context de les pràctiques artístiques. La convocatòria es dirigeix a projectes en el camp de l’experimentació amb biomaterials, posant l’accent principalment en el feminisme transhackfeminista com a enfocament (o com a multiplicador de mètodes) per a repolitizar el feminisme a través de la (bio)pràctica.

Fins el 29 de gener. 

 
+info
 

CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES NAU CÔCLEA 2020
img

La residència s'ofereix des del 2 de març al 14 de juny i des del 5 d'octubre al 28 de desembre. Les aplicacions estan obertes a projectes d'arts visuals, arts en viu, dansa, art sonor, música i projectes d'escriptura. Els projectes de recerca en arts i creació també són elegibles. 

Fins el 9 de febrer

+info

CONVOCATÒRIA PER A PROJECTES DE RESIDÈNCIES A CACiS - EL FORN DE LA CALÇ
img

Cacis obre una convocatòria de residència per a artistes, creadors i cientí cs de l’àmbit internacional per a l’any 2020, que vulguin dur a terme un projecte relacionat amb l’art, l’ecologia i la sostenibilitat, amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre artistes i cientí cs. L’activitat, individual o col·lectiva, ha d’estar presidida pel canvi climàtic com a motiu d’inspiració, reflexió i estímul d’actuació.

 
Fins el 20 de febrer
 
 

CONVOCATÒRIA OBERTA PROPOSTES EXPOSITIVES CACIS EL FORN DE LA CALÇ 2020
img

El Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat El Forn de la Calç posa en marxa un nou programa de Projectes Expositius Artístics i Culturals, destinada a ordenar la recepció de propostes. A partir d’aquest any 2020, es realitzaran convocatòries de diferents classes de projectes culturals, a través dels quals, necessàriament, hauran de canalitzar-se les propostes d’activitats que es vulguin presentar. En aquest marc, s’obre un període de recepció de projectes expositius a desenvolupar dins de l’espai interior i/o exterior del Centre.

 
Els artistes participants presentaran un projecte expositiu a realitzar dins de l’espai interior i/o exterior del Centre, cas de ser seleccionat. El projecte ha d’estar relacionat amb l’art, l’ecologia i la sostenibilitat, amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre artistes i científics. 
 
Els interessats han de presentar la sol·licitud necessàriament al mail de CACiS, info@cacis.cat. La data límit per presentar projectes expositius és el 27 de març de l’any 2020. 
 
Podeu trobar les bases per aquesta convocatòria a

ESTÈTIQUES TRANSVERSALS - ECOSISTEMES DE FICCIÓ

Convocatòria de projectes oberta fins el 21 de febrer de 2020

Estètiques transversals - Ecosistemes de Ficció és un projecte d'Idensitat + Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana desenvolupat a València, Castelló i Alacant a partir de dues residències per convocatòria oberta (València i Alacant) i un taller de producció en el context de Castelló a càrrec d'un/a artista convidat.

 
La present convocatòria està orientada a artistes i col·lectius que vulguin realitzar una residència a València - Centre del Carme Cultura Contemporània o a Alacant - Centro Cultural Las Cigarreras. Les residències s'hauran de desenvolupar sobre la temàtica Ecosistemes de Ficció proposada per Idensitat entre abril / juny de 2020 (Alacant) i setembre / novembre de 2020 (València).

+info


Que és Xarxaprod?

Xarxaprod  - Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya- és una associació que aglutina centres de producció i creació tant públics com privats al servei de la producció cultural contemporània.
Creada l’any 2006, l’objectiu principal de Xarxaprod és compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadors/es i fomentar la seva relació amb la societat.

logo

Amb el suport de:
logo