ACTIVIDADES DE LA RED

Com podem mesurar l'impacte que té el nostre projecte cultural?

PLACES EXHAURIDES

Isabel Custodio
, formadora i consultora en impacte social, serà l'encarregada d'impartir el taller sobre la Medició de l'impacte dels projectes culturals, que l'APGCC organitza juntament amb Xarxaprod. El taller tindrà lloc dimecres 13 de febrer de 16 h a 19 h a l'Espai Mallorca (Plaça de Vicenç Martorell, 1, Barcelona).

 
Quin impacte social tenen els nostres projectes culturals? Quins indicadors i missatges comunicatius tenim com a eines per encarar les converses amb els actors clau del territori? Quin procés cal seguir per a la medició i quantificació de l'impacte del nostre projecte?
 
L'APGCC i Xarxaprod organitzen un curs formatiu sobre la Medició de l'impacte dels projectes culturals, amb Isabel Custodio, dimecres 13 de febrer de 16 a 19 h, a Barcelona.
 
El taller, de 3 hores de durada, es basa en una càpsula formativa pràctica sobre com mesurar l’impacte dels nostres projectes culturals i s'adreça tant a entitats, persones autònomes com a organitzacions culturals, tots ells gestionats per gestors i gestores culturals. El curs pot ser interessant per a gestors i gestores culturals que treballin en projectes propis i/ o per a terceres persones, i responsables tant d’equipaments com d’entitats culturals de tot Catalunya.
 
Programa del curs:
 
1.- Revisió conceptes sobre medició, impacte, impacte social
 
2.- Definició de la pròpia teoria del canvi dels projectes assistents
 
3.- Identificació dels stakeholders
 
4.- Identificació dels propis àmbits d’impacte
 
5.- Disseny dels primers possibles indicadors d’impacte social
 
6.- Introducció de la teoria del canvi a la formulació del projecte
 
ISABEL CUSTODIO és formadora i consultora en impacte social. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (1994), Postgrau en Innovació i Lideratge a ESADE (2008). Durant els darrers 15 anys, ha dut a terme formacions continuades amb entitats, Ajuntaments, ONG i Fundacions en Lideratge, Gestió d’equips, Motivació, Marc Lògic i Planificació i Avaluació de Projectes. En els darrers anys ha incorporat la medició de l’impacte social al seu ventall formatiu, amb un fort component aplicat i pràctic, i orientat a workshops de desenvolupament per a organitzacions. Ha impartit conferències, workshops, seminaris i formacions arreu de l’Estat Espanyol i ha format part de comitès de selecció i panel d’experts per a la medició de l’impacte social: Fundació La Marató de TV3, Fundació Catalunya Cultura, Momentum BBVA-ESADE, Ajuntament de Sant Cugat. Actualment, és Directora de la Fundació Tutelar Lluis Artigues, referent a l’àmbit social de treball amb persones tutelades.
 
Places Exhaurides (dimecres 13 de febrer, de 16 h a 19 h).
 
Per reservar la plaça al curs cal efectuar el pagament via transferència bancària al número de compte de l’APGCC:
 
ES60 0182 0206 36 0200207067, abans del dia 12 de febrer del 2019.
 
Organitza:
APGCC i Xarxaprod.
 
Horari: De 16 h a 19 h.
Lloc: Espai Mallorca (Plaça de Vicenç Martorell, 1. 08001 Barcelona).
Preu socis: 30 €
Preu socis: 15 € (A l'atur.)
Preu no socis: 45 €
Descomptes: A l'atur. 35 €
Descomptes: Preu per a persones que formen part d'associacions professionals i entitats culturals (Cal acreditar-ho adjuntant el carnet de soci/a). 40 €
 


¿Que es Xarxaprod?

Xarxaprod - Red de espacios de producción y creación de Cataluña- es una asociación que reúne centros de producción y creación, tanto públicos como privados al servicio de la producción cultural contemporánea.
Creada en el año 2006, el objetivo principal de Xarxaprod es compartir y optimizar recursos con la finalidad de enriquecer el tejido productivo a disposición de creadores/as y fomentar su relación con la sociedad.

logo

Con el soporte de:
logo