Teatre Kaddish

El Teatre Kaddish és un centre de creació, programació i formació en les arts escèniques obert a creadors, de caràcter interdisciplinari.

 
Promociona la creació en arts escèniques i treballa per fer viable la producció i execució de projectes artístics. Programa cursos i activitats, tallers i presentacions de cursos de formació, produccions pròpies i projectes de companyies convidades. Té l’objectiu d’acollir companyies d’arreu per a que realitzin el seu procés de creació per tal d’establir col·laboracions i diàlegs amb creadors, artistes i altres implicats de totes les arts.
 
Disposa d’un sala de teatre amb aforament per 80 persones i dues sales d’assaig.

 
Adreça: C/ Jaume Casanovas, 80 08820 El Prat de Llobregat
Telèfon de contacte: 933 79 00 50 ext. 5948
Email de contacte: teatrekaddish@gmail.com; info@teatrekaddish.org
Enllaç al web: www.teatrekaddish.org

Archive Calls

What is Xarxaprod?

Xarxaprod - Red de espacios de producción y creación de Cataluña- es una asociación que reúne centros de producción y creación, tanto públicos como privados al servicio de la producción cultural contemporánea.
Creada en el año 2006, el objetivo principal de Xarxaprod es compartir y optimizar recursos con la finalidad de enriquecer el tejido productivo a disposición de creadores/as y fomentar su relación con la sociedad.

logo

Supported by:
logo