ACTIVITATS DE LA XARXA

Contra la violència

25-09-2017/Comunicats

Xarxaprod denuncia els recents fets impulsats per l'Estat espanyol i que persegueixen el desmantellament de les Institucions catalanes i ataquen la lliure expressió de les persones i als seus drets fonamentals de reunió i debat.

Xarxaprod manifesta el seu suport a les persones que han estat detingudes per una causa política, així com a l'actitud pacífica del Govern català en la defensa de la democràcia i en pro de la convivència. Fem nostres algunes de les condemnes i denúncies que la societat catalana i espanyola ja ha expressat per diferents canals:
- Condemnem i rebutgem l’actitud totalitària i antidemocràtica de l’Estat espanyol.
- Denunciem com a il·legítima la suspensió i intervenció del Govern de Catalunya.
- Ens reiterem en la resposta democràtica i pacífica a les agressions i amenaces antidemocràtiques i que pretenen violentar la nostra convivència.
- Considerem que els recents fets emparats en una trama jurídica ultrapassen la línia vermella que el separava dels règims autoritaris i repressius.
 
El sector de la cultura respecta les diferents ideologies que estan en joc en aquest procés conflictiu, però no pot tolerar l'actitud totalitària de cap govern. Qualsevol govern podrà ser derrocat i qualsevol llei derogada per la decisió majoritària del poble, i defensem que això es faci de manera pacífica i democràtica.
 
Considerem el vot com un dret inalienable dels ciutadans i les ciutadanes a les societats democràtiques i esperem un retorn al seny que permeti a qui ho desitgi votar el dia 1 d’octubre.
 
Dilluns 25 de setembre a les 12 h, manifestació a la Plaça del MACBA


Que és Xarxaprod?

Xarxaprod  - Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya- és una associació que aglutina centres de producció i creació tant públics com privats al servei de la producció cultural contemporània.
Creada l’any 2006, l’objectiu principal de Xarxaprod és compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadors/es i fomentar la seva relació amb la societat.

logo

Amb el suport de:
logo