CONVOCATÒRIES  2018

Convocatòria de comunicacions | IDENSITAT
img

Les Jornades "Barris i pràctiques artístiques" obren una convocatòria per a la presentació de projectes dirigida a artistes, dissenyadors, arquitectes, antropòlegs, geògrafs urbans, sociòlegs, historiadors de l'art, i estudiants d'aquestes disciplines o d'altres, que portin a terme investigacions vinculades a l'àmbit proposat. Fins al 25/05

+info

Beca d'internacionalització | LA ESCOCESA
img

A finals d'abril La Escocesa convocarà les beques d'internacionalització adreçades tant a artistes residents com externes per a realitzar residències a dos centres de creació europeus del Regne Unit (Inslington MIll) i Alemanya (Glogauair). L'objecte de les beques és recolzar la internacionalització de la carrera artística dels artistes seleccionats.

+info

Convocatòria de residències 2018  | NAU CÔCLEA
img

Convocatòria dirigida a creadors/es i oberta a projectes d'arts visuals, art sonor, música, dansa i coreografia, teatre, performance i escriptures.

També oberta a residències de crítica, assaig i pensament contemporani.

+info

Convocatòria de residència per a artistes visuals | CAN SERRAT
img

Aquesta convocatòria es fa pública amb l'objectiu de recolzar la producció artística i oferir als artistes un espai de treball i convivència.

Fins al 01/04.

+info

Convocatòria de propostes i projectes L'Antena  | BAUMANNLAB
img

L'Antena de BaumannLab és una convocatòria permanent de propostes expositives, activitats i formacions en règim d'acollida o coproducció i ús del madialab. 

+info

Convocatòria de residències per a creadors/es | CAL GRAS
img

Cal Gras convoca les residències Art i territori 2018 per realitzar estades gratuïtes al centre per al desenvolupament de projectes de creació.

Destinada a creadors/es de tots els àmbits i col.lectius interdisciplinaris. de Fins al 25/03

+info

Beca de creació d'art sonor. Ganta | NAU CÔCLEA
img

L’ensemble Flashback de Perpignan, La Orquesta del Caos de Barcelona y el Centro de Creación Contemporánea Nau Côclea de Camallera convoquen la beca  de creació d'arte sonor Ganta per a la realització d'una obra en residència.

Fins al 15/03.

+info

Convocatòria de residència d'escriptura, abril 2018 | JIWAR

Dirigida a escriptors/es en el context del dia de Sant Jordi.

Jiwar celebra cada abril un mes dedicat a l'escriptura acollint a tres escriptors/es i desenvolupant un programa especific al voltant de la literatura.

Fins al 12/02.

+info

Convocatòria de residències 2018  | L'ESTRUCH

L'Estruch obre el seu programa de residències 2018 en els àmbits de la dansa i nous formats, circ, art digital, arts visuals i performance.

Fins al 5/03

+info

Convocatòria 2018 de residències de projectes d'arts visuals i plàstiques | ROCA UMBERT
img

La convocatòria s’adreça a persones físiques i jurídiques –artistes, col·lectius, associacions- amb un projecte artístic en procés de treball de l’àmbit de les arts visuals i plàstiques o disciplines relacionades que necessitin un espai de treball.

Fins al 26/02

+info

Convocatòria 2018 de beques de residències artístiques | LA ESCOCESA
img

La Escocesa obre el 2018 una convocatòria de 14 residències a tallers per a la creació artística, ofertes tant a artistes individuals com a col·lectius que desitgin desenvolupar un projecte.

Fins al 19/01

+info

Convocatòria oberta sol·licitud de taller d'estada llarga (2 anys) | HANGAR
img

Dirigida a creadors/es que vulguin sol·licitar un taller per un període de dos anys.

Fins al 25/02.

+info

Bases d'accés als vivers d'empreses audiovisuals, culturals i creatives | Roca Umbert f.a.
img

Aquestes bases tenen com a objectiu regular la selecció dels projectes de les empreses i professionals de l’àmbit de les indústries culturals i creatives, que accediran a les residències que queden vacants i les de nova implantació.

Fins al 31/01.

+info

Beques de recerca i experimentació artística | LA ESCOCESA
img

L'objectiu d'aquesta convocatòria és promoure el treball individual o col·lectiu en un projecte de cerca i experimentació en el marc de les arts visuals.

Fins al 23/03.

+info


Que és Xarxaprod?

Xarxaprod  - Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya- és una associació que aglutina centres de producció i creació tant públics com privats al servei de la producció cultural contemporània.
Creada l’any 2006, l’objectiu principal de Xarxaprod és compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadors/es i fomentar la seva relació amb la societat.

logo

Amb el suport de:
logo