ACTIVITATS DE LA XARXA

Sessió formativa sobre avaluació de projectes

img
11-07-2016/Formació

11 juliol 2016. La Escocesa (Barcelona)

En l’àmbit de la intervenció social i artística cada cop és més present la necessitat d’avaluar la nostra tasca. No tan sols per rendir comptes pel que fa la nostra eficàcia i eficiència en l´ús dels recursos de què disposem (avaluació de procés), sinó per conèixer l’impacte dels programes que implementem.

Hem assolit els objectius que ens havíem proposat? Quins efectes té la nostra feina en les persones i col·lectius amb qui treballem? En quina mesura podem atribuir aquest canvi a la nostra tasca? Com podem optimitzar els nostres processos, mètodes i tècniques per tal de ser més efectius?. Aquesta formació té com a objectius:

  • Conèixer els principis, usos i funcions de l'avaluació, a partir d’una revisió de diferents paradigmes d’aproximació.
  • Conèixer diferents metodologies de recerca per a l’avaluació, així com les seves tècniques i eines principals.
  • Descobrir diferents mètodes per a l'avaluació de procés i l'avaluació d'impacte, tot emfasitzant la combinació de mètodes com a estratègia de treball.
A càrrec de Marc Àmbit


Que és Xarxaprod?

Xarxaprod  - Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya- és una associació que aglutina centres de producció i creació tant públics com privats al servei de la producció cultural contemporània.
Creada l’any 2006, l’objectiu principal de Xarxaprod és compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadors/es i fomentar la seva relació amb la societat.

logo

Amb el suport de:
logo