ACTIVITATS DE LA XARXA

I Trobada d’espais creació i producció de Catalunya

14-12-2017/Trobades

14 desembre 2017. Can Serrat (El Bruc)

El mapatge dels espais de creació i producció de Catalunya impulsat per Xarxaprod (www.espaiscreacio.cat), ha mostrat la gran riquesa cultural del nostre territori. La cartografia ha servit per descobrir-nos i saber que som moltes les iniciatives que treballem en la mateixa direcció. La I Trobada d’espais de creació i producció de Catalunya, neix amb la voluntat d’entendre quina és la nostra força i abast per tal de poder generar lligams que ens permetin treballar conjuntament. És una oportunitat per conèixer iniciatives amb profunditat i començar una etapa de treball que ens permeti fer una avaluació qualitativa del sector.
 
Programa:
 
10.30 h – 12 h
Qui és qui, una roda de presentacions
Dinamitza: Xarxaprod
 
12 h – 14 h
Taules de treball I – Desenvolupament DAFO
(debilitats, amenaces, fortaleses, oportunitats)
Dinamitza: Spora
 
14 h
Dinar a Can Serrat
A càrrec de La Porca
 
16 h – 18 h
Taules de treball II – Recull conclusions
Dinamitza: Spora

Descarrega l'informe (pdf)


Que és Xarxaprod?

Xarxaprod  - Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya- és una associació que aglutina centres de producció i creació tant públics com privats al servei de la producció cultural contemporània.
Creada l’any 2006, l’objectiu principal de Xarxaprod és compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadors/es i fomentar la seva relació amb la societat.

logo

Amb el suport de:
logo